Steun Set’m op met de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Dat is winst voor ons en euro’s voordeel voor jou!

Doe de Jeugd Sponsor Munten die je ontvangt bij je boodschappen in de koker van onze vereniging bij de Poiesz supermarkt in Harkema.

Alle teams Set ‘m op in de prijzen bij Valentijnscup                                                                                                                                                                                                                            Afgelopen zaterdag en zondag werd de Valentijnscup Acro in Oosterwolde gehouden. Aan deze acrowedstrijd deden in totaal 500 teams mee uit heel Nederland. Ook Set ‘m op uit Augustinusga was hier met vier teams aanwezig. De teams zetten keurige prestaties neer dat hen allemaal een medaille opleverde. Lees verder…

 

Afgelopen weekend vond ook een turnwedstrijd in Dokkum plaats op derde divisie niveau. Twee turnsters van Set ‘m op deden mee aan dit hoge niveau. Shenia Feenstra turnde op alle vier toestellen erg strak en eindige zelfs tweede op sprong en derde op vloer. Dat leverde haar een nette zesde plaats op. Ook Nina Haagsma mocht haar kunsten vertonen aan de jury. Op sprong was ze een van de besten en op de andere toestellen eindigde ze in de middenmoot. Dat leverde haar uiteindelijk een 12e plaats op. 

 

Succesvol Turn- en Acroweekend voor Set’m op! 

Zondag 11 februari werd in Surhuisterveen de laatste plaatsingswedstrijd Acro voor instap, D- en E- niveau acrogym gehouden. Set’m op was daar met 9 teams aanwezig.  Sommige teams hadden een eerdere plaatsingswedstrijd al goede prestaties neergezet en zijn al vrij zeker voor doorstroming naar de Friese Kampioenschappen. Andere teams moesten deze wedstrijd de puntjes op de ‘i’zetten om zeker te zijn van plaatsing voor het FK. Ook waren zaterdag en zondag turnwedstrijden in wedstrijdgroep 4 in Dokkum. Tijdens alle wedstrijden behaalde Set ‘m op medailles. …lees verder

 

 

 

Succesvol Jeugd Springteam in Utrecht

Het jeugd springteam was zaterdag 3 februari vroeg opgestaan om hun springkunsten te laten zien in Utrecht.

Deze wedstrijd is onderdeel van een competitie van 2 in totaal, waarvan de 2e dubbel mee telt. Lees verder…

 

Jongste turntopper laat van zich zien bij districtswedstrijd

Zaterdag 27 januari was ook de dag van de districtswedstrijd in Hoogeveen. Hier liet onze  jongste turntopper Shenia Feenstra duidelijk zien wat zij allemaal in zich heeft. Na de rekstok en balk stond Shenia al op de 9e plaats. Hierna kwam de vloer, haar favoriete onderdeel.

Na een mooie oefening steeg ze naar de 6e plaats. Nu werd het spannend, want alleen de eerste 4 gaan door naar de halve finale. Bij sprong plaatste Shenia zich nog een stap omhoog en eindigde uiteindelijk net naast het podium met een 5e plaats. Een hele knappe prestatie met maar liefst 25 tegenstanders en voor het eerst op landelijk niveau!

 

Topweekend turnen en acro voor Set ‘m Op

Afgelopen weekend stonden er voor Set ‘m Op uit Augustinusga maar liefst vier wedstrijden op het programma. Aan de twee turnwedstrijden, in Damwoude en Hoogeveen en twee acrowedstrijden beide in Ureterp deden verschillende turnsters en acroteams van Set ‘m op mee. En met resultaat. In totaal behaalde de vereniging uit Augustinusga elf medailles.  Lees verder….

 

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van wedstrijden, uitslagen, wijzigingen en méér? Wordt dan nu lid van onze nieuwsbrief en mis niets meer!! (u kunt zich altijd weer afmelden)

Meldt u híér aan voor de nieuwsbrief

 

 

Clubkledinglijn Set’m op
Set’m op heeft speciaal voor haar leden een eigen clubkledinglijn met het logo van onze club laten ontwerpen. Lees meer.

 

 


Voor meer nieuws klik hier