ARCHIEF

20-01-2018    Nette start eerste wedstrijd Acro-C lijn

Sneek – Gisteren was de eerste wedstrijd voor de teams in de C-lijn in Sneek. In de C-lijn worden twee oefeningen aan de jury getoond, een balansoefening met balancerende elementen en een tempo oefening. Van Set ‘m op deden twee trio’s mee, een seniorentrio en een juniorentrio.

In de ochtend startte het seniorentrio Aline Terpstra, Rianne Poortinga en Nina Haagsma met hun balansoefening. Dit nieuwe trio zetten een mooie oefening neer. Daarna was de tempo oefening aan de beurt. Voor een eerste wedstrijd ging ook de tempo-oefening keurig. De meiden eindigden in de middenmoot met een mooie 11e plaats van de 20 teams.
In de middag mocht het junioren trio Lieke de Bruin, Femke de Bruin en Maxime Feenstra hun kunsten vertonen. Zij konden de hele week niet lekker trainen door ziekte en een blessure. Maar ze gingen er vol voor. De eerste oefening was tempo-oefening. Ze begonnen strak en lieten de jury zien wat ze in huis hadden. Vervolgens stond de balans op het programma. Deze oefening zat er al goed in. Dat was dan ook aan het puntenaantal te zien. Dit trio eindigden op een prachtige 4e plaats. Beide teams kijken tevreden terug op de wedstrijd en we zullen zeker meer van deze trio’s gaan zien.

 

 

20-01-2018    Keurige start turnseizoen Set ‘m op

Burgum – Afgelopen weekend stonden de eerste plaatsingswedstrijd turnen op het programma voor de meiden in wedstrijdgroep 3. Van Set ‘m op reisden Eline Veen, Hendrike Bronsema en Mariska Veenstra af naar Burgum. Voor alle drie meiden was zo’n eerste wedstrijd het best spannend, maar ze zetten keurige prestaties neer op brug, balk, sprong en vloer.

Eline startte zaterdagmiddag in de categorie Pupil 2 D3 en deed dat erg netjes op alle toestellen met zelfs een 1e plaats op vloer. Ze eindigde daarmee op de tweede plaats en kon de zilveren medaille in ontvangst nemen. Ook Hendrike Bronsema wist zich goed staande te houden in een sterk deelnemersveld. Met de maximale uitgangswaarde op brug wist ze de derde plaats te veroveren. Mariska Veenstra zette in dezelfde categorie keurige oefeningen neer met een hoge score op brug. Zij eindigde net buiten het podium op een nette vierde plaats.

Op de foto van link naar rechts:
Hendrike Bronsema, Mariska Veenstra, Eline Veen

 

 

 

 

 

 

 

13/14-01-2018   Succesvol weekend voor Set’m Op!

Set’m Op kijkt vol trots terug naar het afgelopen weekend. Tijdens de eerste 2 plaatsingswedstrijden liet onze vereniging duidelijk van zich horen. Lees hier verder voor de verslagen.

27-12-2017   Set ‘m Op ruimt op

Op woensdag 27 december hebben, ondanks het regenachtige weer, zo’n 20 kinderen samen met een aantal ouders (en juf Anja) Augustinusga een opruimbeurt gegeven.

In kleine groepjes gingen de kinderen bemand met handknijpers, handschoenen, vuilniszakken en een heleboel enthousiasme het dorp door. Misschien werd er wel een portemonnee met geld gevonden, helaas gebeurde dit niet, maar ruim 10 vuilniszakken gevuld met blikjes, kauwgom en heel veel andere rotzooi waren de buit.

Alle kinderen en ouders bedankt voor jullie inzet!

 

 

 

 

 

 

 

 

18-12-2017    Geslaagde Teampresentatie 

Op maandag 18 december hielden we onze zéér geslaagde team presentatie. De teams lieten hun kunsten en/of dansen zien. In een korte tijd hebben ze al heel wat gepresteerd, het zag er schitterend uit! Via onderstaande linken vindt u meer foto’s van deze geslaagde avond.

Blok 1  Blok 2  Blok 3  Groepsfoto’s 

Teamfoto’s

 

 

25-11-2017  Jeugd Set’m op Fries Kampioen op B-niveau.

Surhuisterveen- Op zaterdag 25 november deed Set’m op met het jeugd springteam mee aan het FK groepsspringen in Surhuisterveen. Ze kwamen op twee toestellen uit op het C-niveau. Op airtrack waren de oefeningen niet helemaal strak waardoor ze net niet genoeg punten voor het podium behaalden (vijfde plaats). Lees verder…

23795436_1468215039966126_1467251725841185028_n

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG-20171104-WA0014 tekst

 

 

 

 

 

 

 

04-11-2017 Uitslag plaatsingswedstrijd groepsspringen Noord,  niveau D/E
Afgelopen Zaterdag 4 november 2017 was te Buitenpost de plaatsingswedstrijd Noord, groepsspringen niveau D/E. Hier werd Set ‘m op vertegenwoordigd door Marike Zuidersma, Mariska Veenstra, Melissa Bouma, Eline Haanstra, Krista Nicolai en Hendrike Bronsema Lees meer