Archief

 

 

Onderlinge acro-wedstrijd

Het was vlak voor alle feestdagen maar wat hebben we een prachtige geslaagde dag gehad! Bijna alle “set’m op” teams waren aanwezig en hebben hun dans fantastisch gedaan. We kijken terug op een geslaagde dag en danken alle belangstellenden die geweest zijn.

 

 

 

Geslaagd WisselBekerToernooi
(01-12-18)

Zaterdag 01 december vond het wisselbeker toernooi plaats in Harkema, georganiseerd door Set’m op. Het was een zeer geslaagd toernooi met vele medailles voor onze turnsters in alle niveaus. Dit jaar is de wisselbeker gewonnen door Turnlust Drogeham, gevolgd door Set’m op en op de derde plaats WSBF. Wij vonden het erg leuk om het toernooi te organiseren, danken hierbij alle vrijwilligers die meegeholpen hebben om deze dag te laten slagen en wensen Turnlust Drogeham veel succes met de organisatie volgend jaar.

Fantastisch weekend voor Set’m op.
(24-11-18)

Set’m op neemt maar liefst 4 Friese titels mee naar huis, en presteert goed op internationaal acro toernooi.

Zaterdag 24 november vond het FK groepsspringen plaats te Dokkum. Set’m op deed hier met 2 teams aan mee. De jeugd beet de spits af en werden ze verdiend Frieskampioen op Trampoline en airtrack. Ook behaalden ze het voor de plankoline kast. De junioren, die in de middag aan de beurt waren lieten zien dat ze hard getraind hadden op netheid. Dit leverde hun ook maar liefst 2 titels op. Op trampoline tafel en trampoline pegasus kregen ze een gouden beker, en op de airtrack een mooie zilveren. 

Op zaterdag middag reisden Aline Terpstra en Eline Veen af naar Breda om deel te nemen aan een internationaal acrogym toernooi. Ze lieten een nette balans oefening zien bij de C senioren. Een aantal schoonheidsfoutjes zaten er nog wel in waardoor ze buiten het podium eindigden. Op zondag was het de beurt aan Marrit Posthumus en Paulien de Bruin bij de B senioren. Zij lieten hun tempo en balans oefening zien. Ze namen risico door moeilijke elementen te tonen. Dit werd verdienstelijk beloond door de jury. Ze kregen het brons voor balans, zilver voor tempo, op een minimum verschil achter nummer 1, en maar liefst nog een bronzen medaille voor de allround competitie. 

Actie zwerfaval 21-11-2018

Woensdag 21-11 was er een kleine groep kinderen en fanatieke moeders
die bezig zijn geweest met het opruimen van de straten in Augustinusga. Samen hebben zij heel wat zwerfvuil opgeruimd. Bedankt voor jullie inzet en enthousiasme dames!!

 

Succesvolle start van het nieuwe seizoen.
(19-10-18)

Afgelopen zaterdag (19-10) was het spring-jeugdteam van Set’m op aanwezig bij de springwedstrijd in Buitenpost. Al is het seizoen pas begonnen, de dames waren lekker fanatiek en lieten duidelijk zien dat er heel wat pit zit in deze nog “kleine” meiden.

Bij het onderdeel trampoline kast behaalden ze al een mooi resultaat, trampoline en lange mat hadden ze helaas een paar schoonheidsfoutjes, maar het team schitterde bij de plankonline kast en zijn dan ook 1e geworden op dit onderdeel. Prachtig gedaan!