Verslag 13/14-01-2018

De eerste acro wedstrijd voor 6 van onze teams zit er weer op. En zij hebben een knappe prestatie geleverd, met maar liefst 5 medailles keerden we huiswaarts. In de vroege ochtend mocht het E jeugd duo Stien en Demi het spits afbijten. Stien is pas net 4 weken terug van een blessure waardoor het extra knap was wat ze de jury lieten zien. Ze kregen een mooie bronzen medaille omgehangen. Eveneens was er brons voor het D jeugd trio Alisha Marieke en Eline. Dit jonge team debuteerde in het hogere D niveau. Voor Tineke en Fardou was er helaas geen medaille maar misschien hebben zij nog wel de beste prestatie geleverd door een hele mooie oefening te laten zien en op een knappe 5e plaats te eindigen. (van maar liefst 17 tegenstanders!!) in de middag was het de beurt aan E jeugd trio Therese Judith en Elize. Zij zorgden voor de verassing van de dag. Ze lieten strakke onderdelen zien en kregen verdiend het brons omgehangen. Tot slot waren er nog de D senioren. Het duo Hillie en Jannie kregen het zilver omgehangen. Er waren nog wat verbeter puntjes maarja als je bedenkt dat ze nog maar 8 weken samen trainen is dit dan ook logisch en een knappe prestatie. Tot slot het trio Anna nelia Julia en Sofia. Zij straalden op de vloer en lieten de jury zien wie ze zijn. Er mocht dan ook terrecht een gouden medaille op worden gehaald. We kijken terug op een geslaagde 1e dag. Op naar morgen met hopelijk weer zulke mooie resultaten.ederom medailles voor Set ‘m op.

Ook op de tweede plaatsingswedstrijd acro DE heeft Set’m op weer van zich laten horen. Ditmaal namen er 4 teams een medaille mee naar huis.
In de ochtend waren Amber en Helena zeer zenuwachtig voor hun eerste wedstrijd van dit seizoen. In de categorie E-junior was de concurrentie vandaag te sterk en gaan de dames helaas met lege handen naar huis. Ook voor het trio Marlene, Tineke en Hendrike waren er veel tegenstanders. Met een kleine val is het hun niet gelukt een podiumplaats te behalen. Het trio Jinke, Marijn en Mariska kwam uit in de categorie D-senior. Er waren sterke teams in dit niveau. Het team van Set’m op werd derde.
Na de middagpauze waren er nog 5 teams van Set’m op aan de beurt. Kaylee en Marrit straalden in hun prachtige pakjes en lieten een stralende oefening zien. De dames deden mee in het E-jeugd niveau en werden knap tweede! Anouk en Hannah deden mee in de instap. Én wat waren ze zenuwachtig!! Maar de meiden hebben tijdens de dans op de vloer keurig hun oefening gedraaid en gaan keihard oefenen voor de tweede plaatsing.
In de instap deden ook twee trio’s van Set’m op mee; Esther, Lena en Marike & Johanna, Suzanne en Miriam. Het team van Esther was als eerste aan de beurt. Ze lieten een bijna foutloze oefening zien en kwamen ook zeer tevreden van de vloer. De meiden hun kunsten werden beloond met een bronzen medaille.
Voor het team van Johanna was er dit keer geen medaille, maar wel een hele knappe 4e plaats! Alles ging nog niet helemaal vlekkeloos, dus er is voor de tweede wedstrijd zeker nog een nieuwe kans voor dit team.
Ook Kirsten en Naomi zaten in het middagblok (D-junior). Meteen aan het begin van de oefening lukte een opgang niet in 1x, maar de dames lieten het hoofd niet zakken. Ze hebben de oefening met opgeheven hoofd afgemaakt, en kunnen terugkijken op een nette oefening.
Voor het team van Alette, Bettina en Bonnie was deze wedstrijd dag een beetje dubbel. Alette kwam met de flikflak ongelukkig terecht en brak (tijdens de wedstrijd) haar vinger, maar ze is doorgegaan en heeft samen met Bonnie en Bettina toch een gouden medaille gehaald op het D-junior niveau.
Alette heel veel beterschap!