2017-01-28 succesvol acro weekend

In Drachten werd afgelopen zaterdag 28 januari de derde plaatsingswedstrijd gehouden voor Acro op D, E en instapniveau. Jannie de Beer en Samantha Brandsma waren gebrand om een mooie oefening in E-senior neer te zetten en dat lukte hen goed. Zij behaalden het zilver. In dezelfde categorie kwamen ook Mariska Kramer en Trienke Luimstra uit. Ook zij behaalden nette punten waarmee ze als 6e eindigden. In de categorie E-senior kwamen er twee trio’s uit voor Set ‘m op. Jinke van Wieren, Hendrike Bronsema en Marijn Triemstra lieten een sterke oefening zien waarmee ze op de derde plaats op het erepodium mochten betreden. Ook Elise Sangers, Ilse de Jong en Fenna Bouma toonden in dezelfde categorie een nette oefening waarmee ze een keurige vierde plaats behaalden.

Het duo Anne Marit van der Merk en Nienke Veenstra lieten in hun eerste wedstrijd zien wat ze in huis hebben. Zij toonden de jury een prachtige oefening dat werd beloond met het goud. In dezelfde categorie was het voor Grietsje Beerda en Sanne van den Berg hun tweede wedstrijd. Zij bewezen in de categorie D-junior wat ze in hun mars hebben en behaalden wederom een mooie tweede plaats.

Iris Nauta en Myrthe Bouma behaalden in de categorie E-Plus nette punten op zowel technisch als artistiek en kregen het zilver omgehangen. Anna Dillema, Boukje Borger en Johanna Elzinga behaalden in de sterke categorie D-Junior een mooi puntenaantal en eindigden daarmee als 4e. Rianne Poortinga en Nina Haagsma draaiden in de categorie D-senior een prima oefening en werden met een keurig puntenaantal 5e.. Ook was er een nette vijfde plaats voor het trio Helena Boonstra, Marieke Hoogsteen en Naomi Bouma bij de E-junioren.

Tot slot kwamen in de categorie E-junior kwam het duo Alisha van der Veen en Marrit Posthumus uit voor Set ‘ op.  Hun oefening werd beloond met een keurige bronzen medaille.

Klik hier voor foto’s

Klik hier voor de uitslag