2017-02-18 en 19 Uitslag 1e plaatsing turnen wedstrijdgroep 5


 

Zaterdag en zondag was het een turnweekend voor Set ‘m op. Het weekend voor de eerste plaatsingswedstrijd groep 5 niveau CDEF en N3 en N4 te Leeuwarden.

Zaterdagochtend mocht Nina Haagsma voor Set ‘m op deelnemen aan deze wedstrijd.  Zij deed mee bij pupil N3.  Nina ging vol zelfvertrouwen de wedstrijd in en turnde mooie oefeningen. De sprong was deze keer favoriet mede door dit toestel behaalde zij een achtste plaats.

Zondagochtend was het  Ilse Hamstra die Set ‘m op vertegenwoordigde. Zij deed mee bij de Junioren D. Ook zij liet zien dat er zeker rekening gehouden moet worden met haar. Ilse turnde sterk bij balk en vloer wat haar een vierde plek opleverde.

De leidsters waren tevreden over de inzet en de prestaties van de twee dames en verwachten dat er in de tweede plaatsingswedstrijd nog wel  meer in zit.

Klik hier voor de uitslag