2017-02-25 Friese titel voor Acro C lijn duo van Set ‘m op


Al een paar keer had Set ‘m op in samenwerking met een andere vereniging een wedstrijd georganiseerd. Dit jaar vond het bestuur het wel tijd worden om eens zelfstandig een wedstrijd te organiseren. De keuze werd de provinciale kampioenschappen Acro C lijn op 25 februari. Na een aantal weken van voorbereiding met een handig draaiboek van de acro productgroep was het dan zover.
Vrijdagavond 22 uur werd de sporthal met behulp van een aantal sterke mannen klaar gemaakt voor de wedstrijd. Na een paar uurtjes slapen werd er weer vertrokken naar Buitenpost.

Bij de acro C lijn heeft Set ‘m op twee teams. Het duo Paulien de Bruin en Rixte de Boer en het trio Klarissa van der Veen, Alledina van der Merk en Marrit Heegstra.
Een spannende dag voor deze twee teams.
Klarissa, Alledina en Marrit toonden de jury een prachtige balans oefening. Met deze oefening scoorden zij een tweede plaats in het sterke en grote deelnemersveld. De tempo oefening werd getoond met mooie elementen en dan is het afwachten wat de concurrentie gaat doen. Aan het einde van de ochtend volgde de prijsuitreiking waar ze te horen kregen dat ze op een keurige vijfde plaats waren geëindigd.
Het duo Paulien en Rixte stonden ondertussen al te wachten tot zij de vloer mochten betreden. De dames starten met hun balans oefening. Deze werd elegant en keurig uitgevoerd. Bij de tempo oefening pakten ze de jury in. Met vol overgave en een glimlach die niet van het gezicht af was te krijgen lieten ze een prachtige oefening zien. Bij de balans scoorden zij een mooie tweede plaats en bij tempo een eerste plaats. Het kon dan ook niet anders zo zijn dat Paulien en Rixte op het hoogste schavot mochten plaats nemen om de gouden medaille en de bijbehorende Friese titel in ontvangst te nemen.

Na een mooie en geslaagde wedstrijddag werd het weer tijd om alles op te ruimen en het weekend af te sluiten.
Een bedankje richting onze sponsoren kan niet ontbreken.
J. Feenstra bestratingen Augustinusga, Bouwbedrijf Bouma Augustinusga, Abiant Surhuisterveen, Spar Drogeham, slager Albert en Aukje Surhuisterveen, Jilderda bloemen,  het is super dat jullie altijd weer bereid zijn om Set ‘m op te sponseren.

Bestuur en leiding zijn weer een hele ervaring rijker. En daarnaast trots op een ieder die op wat voor manier Set ‘m op deze dag geholpen heeft. BEDANKT !! Zonder jullie was het niet gelukt.

Klik hier voor de uitslag.

Dan rest ons nog te vertellen dat er de hele dag foto’s zijn gemaakt door Renate Tabak en Fogeltje Kramer. Deze foto’s zijn voor 1 euro te bestellen via bestuur@set-m-op.nl.
Er wordt een digitale kopie van de foto gestuurd.
Door op de foto te wijzen wordt er een nummer zichtbaar deze graag vermelden bij de bestelling.

Klik hier voor de foto’s