2017-03-18 en 19 Spetterende acro district wedstrijden voor Set ‘m op


En weer was het zover. Een heel weekend vol met wedstrijden voor de dames van Set ‘m op.
Zaterdagochtend vroeg was het eerste team van Set ‘m op al in Ureterp te vinden voor de Acro district wedstrijd niveau D/E. Het D junior duo Anne Marit van der Merk en Nienke Veenstra mochten als een van de eersten hun oefening tonen. De dames lieten een prachtige, sterke oefening zien die beoordeeld werd met een zilveren medaille.
In het middagdeel was het bij de E senior duo de beurt aan Samantha Brandsma en Jannie de Beer. Zij mochten het onder andere opnemen tegen het combi team van Set ‘m op, Tineke Bosklopper en Roella Hoekstra. Beide teams hadden een hele keurige oefening en waren zeer aan elkaar gewaagd. Samantha en Jannie werden vijfde en Tineke en Roella zesde.
Bij de E junior duo deden eveneens twee teams mee. Ook zij hebben hun beste beentje voorgezet en hadden een mooie oefening. Na een hele lange dag werd bekent gemaakt dat Kyara Broos en Shenia Feenstra tiende waren geworden en Marrit Posthumus en Alisha van der Veen veertiende.
Voor Set ‘m op betekent dit dat de dames Anne Marit van der Merk, Nienke Veenstra, Samantha Brandsma, Jannie de Beer, Tineke Bosklopper, Roella Hoekstra, Kyara Broos en Shenia Feenstra de club gaan vertegenwoordigen bij de landelijke halve finales te Zwolle.

Zondag was Set ‘m op aanwezig met twee teams bij de Acro district wedstrijd C-lijn wederom in Ureterp.
Waar leidster Paulien de Bruin de vorige dag nog naast de vloer kon staan moest ze vandaag aantreden samen met haar partner Rixte de Boer. Na eenmaal gestart te zijn was dit duo niet meer te stoppen. Zij toonden een ieder twee prachtige, strakke en goed uitgevoerde oefeningen die dan ook verdiend beloond werd met de Gouden plek.
Klarissa van der Veen, Alledina van der Merk en Marrit Heegstra kwamen uit bij de trio teams. Ook zij waren vandaag sterk aanwezig en vastberaden om met een prijs naar huis te gaan. Na twee zeer elegante en keurig uitgevoerde oefeningen mochten zij het zilver in ontvangst nemen.
Deze twee teams hebben zich door deze prestatie geplaatst voor de landelijke halve finales.

Een super prestatie van de teams van Set ‘m op waar de leiding maar weer trots op kan zijn.

Klik hier voor foto’s.

Klik hier voor de uitslag en doorstroming halve final acro DE

Klik hier voor de uitslag en doorstroming Halve finale acro C