2017/02/11 Set ’m op met alle teams door naar het NK groepsspringen

Na weken van voorbereiding, wie rijd er mee met wie, wie slaapt bij wie op de kamer, was het vrijdag dan eindelijk zover. Met negen auto’s vol met supporters, de leiding en de springteams vertrokken we naar Landgraaf om  te overnachten in Landgoed Overste Hof In Landgoed Overste Hof werd er vrijdagavond gezellig met elkaar gegeten en voorbereidingen getroffen voor de wedstrijd van de volgende dag. Zaterdagochtend na het gezamenlijk ontbijt vertrokken we naar Bocholtz waar de springwedstrijden plaats vonden.

’s Morgens mocht als eerste het juniorenteam starten op de minitrampoline pegasus. Zij lieten de jury prima uitgevoerde sprongen zien en werden dan ook op dit toestel beloond met een tweede plaats.

Ook op de overige toestellen lieten zij zien dat dit een team is waar rekening mee gehouden moet worden. Op de mintrampoline tafel behaalde dit team een tweede plaats. Op de airtumbling en airtrack werden alle sprongen op hoog niveau uitgevoerd wat dan ook resulteerde in een eerste plaats op beide toestellen. Dit junioren team heeft zich dan ook voor alle toestellen geplaatst voor het NK groepsspringen niveau C.

Ook het jeugdteam mocht in de ochtenduren zijn seriesprongen aan de jury laten zien. Voor dit nog hele jonge team was het een hele spannende wedstrijd, maar zij hielden zich prima staande en zijn op alle toestellen door naar het NK.

’s Middags was het de beurt aan het seniorenteam. Ondanks dat dit team nog maar een aantal weken bij elkaar is, behaalden zij een tweede plaats op de minitrampoline en een derde plaats op de airtrack. Ook dit team plaatste zij zich voor alle toestellen voor het NK groepsspringen niveau C.

Met deze uitslagen ging aan het eind van de dag de leiding en supporters van Set ’m op dan ook zeer tevreden naar huis.

Klik hier voor de foto’s gemaakt tijdens de wedstrijd.

Klik hier voor de uitslag