2016-11-26 Friese titel tijdens FK groepsspringen ABC


Afgelopen zaterdag was Set’m op met drie teams aanwezig tijdens het FK groepsspringen ABC¬† lijn te Surhuisterveen.

S’morgens mocht als eerste het jeugd team bestaande uit: Shenia, Nina, Jannie, Emma, Marrit, Rixte, Nienke, Johanna en Grietsje aantreden. Voor dit nog jonge team was het heel erg spannend omdat dit eerste keer was dat ze meededen op dit hogere niveau. De dames hielden hun zenuwen in bedwang en lieten de jury hele mooie uitgevoerde sprongen zien. Vooral op de minitramp valmat was de jury onder de indruk en werd dit team beloond met een derde plaats. Op de overige toestellen behaalden zij een 7e, 5e en een 4e plaats.

S’middags was als eerste het senioren team bestaande uit: Alledina, Mariska, Femke, Dineke, Pytrix, Klarissa, Rianne en Paulien aan de beurt zij deden mee op de mintramp valmat en eindigden op een 8e plaats.

Als laatste deze middag was het de beurt aan het junioren team bestaande uit Kirsten, Kyara, Sanne, Anne Marit, Anna, Baukje en Samantha. Zij deden mee met maar liefst vijf toestellen. Dit team sprong zich op de mintramp tafel en minitramp valmat in de prijzen en behaalde hier een 1e en een 2e plaats en gingen met een Friese titel rijker naar huis. Op de overige toestellen wisten zij een 4e plaats en twee keer een 6e plaats te behalen. Al met al was dit weer een geslaagde dag voor Set’m op.

Klik hier voor de fotos gemaakt tijdens de wedstrijd

Klik hier voor de uitslag