2017-02-04 Set ‘m op start succesvol met Acro C-lijn seizoen

Zaterdag 4 februari won het Acro C-lijn trio Klarissa van der Veen, Alledina van der Merk en Marrit Heegstra zilver bij de eerste plaatsingswedstrijd te Heerenveen.

Set ‘m op was in Heerenveen aanwezig met 2 teams.
Het acro duo Paulien de Bruin en Rixte de Boer mochten in het ochtenddeel aantreden. Als eerste lieten zij hun tempo oefening zien. Deze werd strak uitgevoerd wat hun dan ook een mooie score opleverde. Bij de balansoefening had het duo wat problemen bij de opgang van het eerste element. Hierdoor was de kans op een podiumplek verkeken. Desondanks behaalden zij toch nog een mooie vijfde plaats.
Trio team Klarissa van der Veen, Alledina van der Merk en Marrit Heegstra mochten Set ‘m op vertegenwoordigen in een sterk deelnemers veld met 21 tegenstanders. Zij begonnen met een prachtige tempo oefening waarin zij mooie elementen lieten zien. Bij de balans oefening was de jury onder de indruk van hun technisch zeer goed uitgevoerde elementen, wat het team dan ook een hoog cijfer opleverde, en later op de dag beloont werd met een Zilveren medaille.

Klik hier voor foto’s

Klik hier voor de uitslag